Контакт

Контакт

Контакт информации Локација на објекти
  • Магацин на големо ( 078 45 78 78 |  078 35 78 78 
  • Бутик Деликатес ( 034 216 664 | 070 245 671 )
  • Home & Gift Shop Delikates ( 078 35 78 78 )
  • Бутик Деликатес: Сава Михајлов бб , 1480 Гевгелија, Р. Македонија - Прикажи Мапа
  • Деликатес Компани: Ристо Фаршинин , 1480 Гевгелија, Р. Македонија - Прикажи Мапа

Мејл адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.